Angelica´s första BLOGGinlägg ever ;)

Hello & Välkomna alla ni fina som tittar in här hos mig på AngieCay :)!
På den här hemsidan kommer jag att ha lite allt möjligt smått & gott, såsom produkter jag tror & litar på, både till försäljning och som jag tipsar om, speciella smycken som jag tillverkar själv, nyheter ang min familjs företag och entreprenörsskap, specialerbjudanden till diverse saker, Blogg, Bloppis och en massa annat som kommer dyka upp eftersom ;).
Bloggen kommer att vara som en dagbok och väldigt blandad och får bli som det blir liksom, allt ifrån vad jag gör, min graviditet (som i skrivande stund är inne i vecka 27 <3), saker som händer runt mig & min familj, till artiklar som jag läser och känner med. Blir kul!
Jag har inte varit så intresserad av att börja blogga tidigare, då jag har haft så fullt upp och verkligen inte hunnit med, fastän den tydligen har varit efterlängtad ( super kul ju ;) ) . Nu är saker lite annorlunda i och med min graviditet och att mitt liv tog en helt annan vändning än vad jag hade planerat ;P, och jag testar det här för att se hur det känns.
Är på många sätt lite synd att jag inte börjat blogga tidigare faktiskt då jag haft ett väldigt spännande liv och senaste åren rest rätt mycket och hamnat i väldig intressanta situationer minst sagt haha ... aja det får bli en spännande bok längre fram ;).
Kram

Utvalda inlägg
Senaste inlägg