Extra kĂ€nslig just nu 😰...

Idag sitter mamma & pappa pÄ ett flyg till Florida och ska vara dÀr i 6 mÄnader. Brukar inte vara sÄhÀr ledsen vid avsked för jag vet att vi ÀndÄ trÀffas sÄ snart igen, men den hÀr gÄngen Àr det annorlunda dÄ jag hade behövt ha min fina underbara mamma nÀra nu dÄ jag Àr gravid och fÄr mitt första barn snart...

Nu blir det nog 6 mÄnader innan vi ses ,

Om inte jag och Alex Äker dit efter att Isabelle kommit i januari, men man vet ju inte hur pigg man Àr pÄ att resa efter förlossningen ;p.

Jag och Alex hade egentligen planerat att vara i florida nu ocksÄ, men eftersom att zikaviruset hÀrjar dÀr och sprids rÀtt fort vÄgar vi inte riskera det. Dom varnar gravida för att resa dit tyvÀrr ;(.

Vet att mamma gÀrna hade funnits hÀr runt mig nu, och att det Àr vÀldigt svÄrt för henne att inte vara hÀr nÀr Isabelle kommer, sÄ jag har verkligen kÀmpat igÄr & idag för att inte börja grÄta och göra det Ànnu jobbigare för henne att Äka.

Sovit över hos dom, umgicks hela kvĂ€llen, natten medans dom packade , super mysigt.. och imorse bröt jag ihop!!! Ă…Ă„Ă„h ville inte sluta krama henne och kunde inte sluta grĂ„ta <3.

Sen jag blev gravid sÄ Àr jag verkligen extra kÀnslig.

Annars har jag ett otroligt lugn och kan kontrollera mina tankar & kÀnslor, vÀldigt harmonisk.

Med den hÀr graviditeten blir det sÄ starka kÀnslostormar för mig. KÀnner inte igen mig sjÀlv ibland.

Hört att det Àr sÄ olika, vissa som annars Àr vÀldigt intensiva med kÀnslor & starka 'bipolÀra' humör blir oftast lugna & snÀlla nÀr dom Àr gravida, och sen dom vanligtvis lugna blir tvÀrtom haha ;p!? NÄgon som kÀnner igen sig i det hÀr?

Saknar redan mamma och pappa <3!! Tacksam för att dom finns i mitt liv.

Utöver detta har jag blivit super förkyld. Min Àlskade man har smittat mig ;p. Han har varit förkyld en hel vecka och jag har varit sÄ glad att jag inte fÄtt det, trodde jag skulle slippa!!! förens nu idag dÄ ;p.

SÄ det blir att kurera sig.. Nu tittar jag pÄ bonde söker fru och lÀngtar tills jag fÄr mysa med Alex nÀr han kommer hem frÄn jobb. <3

Kram

Utvalda inlÀgg
Senaste inlÀgg